Let’s Go!

AvokadosmoothieAvokado innehåller massor av bra näringsämnen så här kommer ett recept på en riktig supersmoothie. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer tills den är riktigt krämig. Detta behövs:  1 avokado, 2-3 dl osötad mandelmjölk, en stor näve spenat, 1 banan eller en 1/2 mango eller båda, 1 msk kokosflingor, 1 tsk kallpressad kokosolja, 2 msk citronsaft, 2-3 cm ingefära.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Snabbguide

249383_extracted.png
För er som missade vårt senaste golfreportage från Teneriffa så har vi summerat några snabblänkar: Vem drömmer inte om att spela på en golfbana designad av ”Seve” Ballesteros? Då peggar man upp på Buena Vista Golf som är ett riktigt smultronställe på Teneriffa. Det är en unik golfbana långt bort från massturism, stress och jäkt på en plats där ön är som vackrast. Vågorna från Atlanten slår in över klipporna vid kanten av green på 10, banans signaturhål. Bo 5-stjärnigt på Meliá Hacienda del Conde. Bästa presenten – att unna sig en spabehandling på Ritz-Carlton. En golfbana du inte bör missa är Abama Golf & Spa Resort denna Dave Thomas-designade bana kännetecknas av sina många vattenhinder. Den spektakulära vyn följer dig hela vägen runt, och en stor del av banan överblickar Atlanten och ön La Gomera. Golf del Sur  är en fantastisk golfupplevelse, golfbanan ligger på sydspetsen av ön där klimatet är som allra bäst och banan har även stått värd för Europatourtävlingar. Banan har 27 hål av varierande karaktär, en del hål är lätt böljande, andra är mer flacka. En del erbjuder spännande raviner men så gott som alla hål kantas av vajande palmer och kaktusar. (Bild från Ritz-Carlton)

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Rookie vinner i debuten!

Jin Young Ko började 2018 på bästa möjliga sätt! Med sin seger på tre slag före Hyejin Choi av ISPS Handa Women’s Australian Open blev den 22-årige rookien från Sydkorea den första spelaren på 67 år att vinna i sin debut turnering som LPGA-medlem.Och bara den andra i turneringens historia. (Beverley Hanson 1951) För svensk del blev Madelene Sagström bäst på en delad 30:e plats.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

H&M öppnar resebutik

hm Försov du dig och glömde halva packningen hemma? Nu kan du fylla på med kläder om du mellanlandar på Kastrup.  H&M:s varumärke ARKET öppnar ny butik på Köpenhamns flygplats i augusti 2018. Där kommer de att erbjuda ett limiterat sortiment för den resanden kunden med produkter som nylonbagage, vikbara väskor och små reseaccessoarer. Här kommer det även att säljas ett urval av plagg och hushållsprodukter, likaså ett permanent sortiment av badkläder och underkläder. Ett tillhörande kafé kommer också att rymma 20 sittande gäster och erbjuder måltider gjorda på Arkets egna recept.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Nyhet


EVYDaylyUV_FaceMousse_print
Nu lanseras EVY Daily Tan Activator en intensivt vårdande mousse – perfekt att använda inför, under och efter en resa för att stärka huden och få en jämnare och djupare färg som stannar längre. Produkterna är fria från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar och parfymer. Läs om deras produkter här.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer