Dream & Do


Upptäck de fem byarnas charm, det fantastiska liguriska köket och njutningen av att ha nått toppen efter en lång vandring. Där hittar du Cinque Terre. Rustikt och äkta italienskt och perfekt att värma upp benfysiken med inför vårens golfsäsong.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Gå in och beställ…

…ett av årets utgåvor ifall du missat något. Under de åtta år som vi drivit Lifestylegolf har vi sett superkrafter på nära håll och detta är något vi vill lyfta och hylla. Vi skriver om entreprenörer, golftalanger och kvinnor som berättar en historia, som osar självförtroende och peppar oss med energi. Nu finns alla årets nummer att köpa direkt här (Pris 39 kr + porto) skriv namn + adress) Här ser ni vad de 3 sista utgåvorna handlar om.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Nyhet

1 116 340 kronor – så mycket får ungdomsgolfen i Sverige när Svenska Spel delar ut årets pengar från Gräsroten. Totalt får 298 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 14 374 supportrar. Den förening som får mest är Lindesbergs GK med 22 489 kronor, följt av Gotska Golfklubben som får 12 917 kronor och Landskrona GK som får 11 175 kronor. Det är sjätte året i rad som Svenska Spel via Gräsroten delar ut över 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige, där det är kunderna själva som fördelar pengarna genom att välja en till tre favoritföreningar.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Notiser


Veckan som gått har bjudit på en blandad kompott av nyheter. Här är en snabb summering av snackisar och nyheter i ett svep. Många svenskar gör verklighet av drömmen att fira jul och nyår med sand mellan tårna. Gran Canaria är en klassiker som återigen toppar resmålslistan för julen 2018. Här finns också 8 högklassiga golfbanor. Ekerums övningsfält har byggts om och förvandlades till en fotbollsplan. Här hade Belgiens U21-landslag sin bas under fyra dagar i höstas och deras ledare hade aldrig varit med om en så bra gräsmatta. Golf Plaisir har för fjärde året i rad utsetts till världens bästa golfresearrangör av World Golf Awards. La Reserva Club Sotogrande har blivit belönad för sina fortsatta investeringar i sina utmärkta anläggningar. Beläget i den andalusiska provinsen Cadiz runt Guadiaroflodens mynning upptar det ett område som sträcker sig 20 km² från Medelhavet till foten av Sierra Almenara. Till sist lite energipåfyllning i form av Sandra Carlborg som vunnit VM i Long Driving hela fem gånger. Imponerande och roligt att få följa med i hennes vardag.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer

Matinspiration


Tack för all positiv feedback gällande vårt oktobernummer och speciellt vårt matreportage med vegetariska rätter där Mathias Dahlgren lagar gröna rätter i världsklass. Ni testar väl att göra dem hemma? Är ni nyfikna på fler recept så är boken Rutabaga en riktigt bra guide.

Publicerat i Lifestylegolf magazine | Stängt för kommentarer