Dagens kontor


Wow vilket engagemang. Roligt att så många var intresserade av den här utlottningen. Vi har postat paketen till två vinnare som har produkten på lådan i nästa vecka. Ni var även många som gillade Johans resereportage från Grekland och anläggningen Costa Navarino i senaste utgåvan. För er som missade den går det bra att skicka ett mejl hit. Nu laddar vi upp med nästa redaktionsmöte.

Paussnacks


Hur ser ert mellanmål ut under golfrundan? Ni har väl inte missat @SmilingConcept som nu också adderat hallonpaj i sortimentet, hur gott?

Följtips

Osäker på vart nästa golfresa ska gå? I Skaraborg mellan Vänern och Vättern finns det hela 12 golfbanor på en liten yta där alla ändå har ganska olika karaktär. Inramad av grönskande skog eller med öppna vidder och strandnära. HÄR hittar du alla banor i området. En av dem är @Hökensås GK (ovan bild) som är en skogs- och parkbana där du kan du spela 27 hål med vidunderlig utsikt över Vättern och banan är faktiskt en av två banor i Sverige som drivs under KRAV:s regelverk och är helt ekologisk.

Utlottning


Gröna zucchinibaguetter, morotsfrallor och rågknäcke med rotselleri. När man väl börjar tänka lite friare kring bakning kan resultatet blir saftiga och färgglada bröd som dessutom är lite nyttigare än vanliga. Vi lottar nu ut 2 ex av boken ”Baka med grönsaker” där du hittar 40 recept på frallor, limpor, baguetter, knäcke och sötebröd som alla innehåller grönsaker. Varför inte testa ovan rulltårta bakade på morötter? Mejla namn + adress hit senast den 21/4 för att vara med i dragningen.

Evian – Frankrike


Det fanns en tid då Evian var mest känt för sitt mineralvatten. Sedan Evian Masters blev en av major-tävlingarna för de kvinnliga golfproffsen så är golfbanan minst lika känd. Evian Resort Golf Club ligger bara en timme från Genève och erbjuder en exceptionell 18-hålsbana. Det är rankad 1:a bland de 85 golfbanorna i Rhône-Alpes-regionen. Kika in här för att läsa mer om denna fantastiska bana.