Kort om…

maria_moller_sgf
Vi fick en pratstund med Maria Möller som i april 2017 valdes till ordförande för Svenska Golfförbundets (nyligen också prisad, läs här) vi frågade:

Vilken är din största golfupplevelse? Oj, det finns så många. Det var stort att uppnå singelhandicap, gå första 68-rundan, spela Old Course i St Andrews och självklart stort att få förtroendet som ordförande för SGF.

Vad gör du gärna när du inte jobbar eller spelar golf? Då tar jag det väldigt gärna lugnt på altanen eller framför brasan på lantstället med Kristofer, hälsar på mina föräldrar i Skåne, tar en afterwork med vänner eller snörar på mig joggingskorna och springer en mil.

Vilka är svensk golfs styrkor? De är hur många som helst men primärt vårt ihärdiga hårda slit och vår bredd, både vad avser våra internationella framgångar på alla olika nivåer men också i den folkrörelse som golfen ändå är i Sverige med så många fantastiska golfanläggningar och golfspelare i alla åldrar.

Slagspel eller match? Matchspel.

Driver eller putter? Driver.

Fika efter nio eller direkt till tionde tee? Fika, jag behöver en kaffe!

Golf i Skåne eller Stockholm? Skåne, längre säsong, bättre väder och natursköna seasidebanor.

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.