Kort summering

Veckan som gått har bjudit på en blandad kompott av nyheter. Här är en snabb summering av veckans snackisar och nyheter i ett svep. Först ut är Galvin Green som har släppt en rad nya vårnyheter av funktionella och sköna plagg.
ladies-interface_dropbaner_760_1
Vita sneakers i all ära, men årets trendfärg är grå! Snyggt, stylish och passar till allt. Material i allt från mocka, sammet, skinn och mesh. Perfekt ombyte efter golfrundan.
grån sneakers
Scotty Cameron är en av utrustningsvärldens mest färgstarka profiler. Nu kommer snart en ny serie ut i butik. Han har ägnat mer tid åt putterdesign än vad som sannolikt är hälsosamt, men flera av hans produkter tillhör också tourspelarnas absoluta favoriter. Dessutom har han blivit något av en ikon hos många samlare och han har delvis byggt sitt varumärke med hjälp av att släppa exklusiva och väldigt limiterade serier som det blir hård konkurrens om. Ni hittar hans klubbor på Dormy
scotty-cameron-2

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.