Linnea Ström


Hon har alltid varit bra, ofta bäst på alla nivåer hon spelat. Under sin uppväxt hade hon bara ett kliv över staketet från barndomshemmet till andra tee på Göteborgs Golf Klubb. 2019 gör Linnea Ström, 22, sitt andra år som proffs – nu som medlem på samma tour som majorsegrarna Pernilla Lindberg, Lydia Ko, Lexi Thompson, Sung-Hyun Park och In-Gee Chun. Här kommer 4 korta frågor, hela intervjun kan ni läsa här

Favoritbana i Sverige – Linköpings Golfklubb. Det var där vi tog guld i lag-EM med flicklandslaget 2013 och året innan segrade jag i ANNIKA Invitational Europe där. En fin bana och alltid trevligt bemötande från klubben och restaurangen.

Favoritklubba – Driven.

Favoritbana i världen – Nanea Golf Club på Hawaii. Vi spelade vår Pac-12 Conference preview där och det är en fin bana som ligger högt upp med fantastisk utsikt. Jag kom tvåa där mitt freshman year och laget vann så jag har bara bra minnen från det stället.

Favoritidrottare – Annika Sörenstam. När jag var tolv år träffade jag henne för första gången då jag blev inbjuden till ANNIKA Cup. Jag tycker det är stort att hon valt att ge tillbaka så mycket som hon gör till unga lovande talanger och att hon fortsätter driva saker och startar upp egna märken efter sin fantastiska golfkarriär. 

Kika in här för att följa hennes fortsatta väg framåt.

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.