Missa inte…

4400351997_7b471014cf
Vi blev väldigt inspirerade av Mette Picaut efter vår intervju med med henne i senaste utgåvan (köp här!) Hon går från projekt till projekt och från den ena drömmen till den andra! En grym entreprenör med en klar vision om vad och vart hon vill! Hon inledde sin karriär som fotomodell till att bli en framgångsrik företagare med ett eget hudvårdsmärke. I dag är M Picaut Skincare ett av de mest prisade salongsmärkena på marknaden. Så sent som i mars blev märket storvinnare på brittiska Beauty Shortlist Awards 2018 där de tog hem fem priser, bland annat priset som ”Bästa skandinaviska hudvårdsmärke 2018”. Vad är då hemligheten bakom succén?

– Att jag är helt dedikerad till att hitta de bästa ingredienserna. Det låter kanske banalt men det genomsyrar allt jag gör med M Picaut. Jag blir aldrig nöjd. Hudvård i dag handlar mer om upplevelse, innehåll och attityd jämfört med tidigare och det brinner jag för. Produkterna ska både ge upplevelse och effekt och vara enkla att förstå och använda, samtidigt som de är producerade med omtanke om både människor och miljö. (Läs hela intervjun i tidningen)

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.