Nytt nummer

KariTraa1
ute den 4 oktober. Köp ett ex. här pris 57 kr. Swisha till: 123 137 9445. För att inte missa något nummer – se våra erbjudanden här.

Hon tröttnade på tråkiga skidkläder och fula underställ och har skapat sin egna kollektion av snygga kvinnliga kläder som verkligen funkar. Läs vår intervju med Kari Traa som bland annat vunnit OS-guld i puckelpist, silver i Norgemästerskapen i fallskärmshoppning och varit finalist i Let’s Dance.

Plus: Han spelar förvånansvärt lite golf nuförtiden. Pierre Fulke, som vunnit världens största golftävlingar, har slagit sig till ro i barndomsstaden Eksjö. Vi fick en intervju med den numera nygifte småbarnspappan som titulerar sig bland annat skogshuggare, sportkommentator och banarkitekt.

Tänk dig att vakna upp varje morgon till ljudet av havets vågor och äta frukost i värmen med utsikt över en kritvit sandstrand – Det gör du om du är golfvärd på Mauritius. Vi fick en pratstund med Martin som berättar om hur dagarna ser ut på denna drömdestination. Vi har även en intervju med Katarina Vangdal, svensk förbundskapten. Vinterns skönaste värmekälla på bekvämt avstånd heter Gran Canaria –  Storslagen natur, fina golfbanor toppad med tapas.

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.