Lifestylegolf Magazine

Lifestylegolf är ett livsstilsmagasin som älskar att berätta en historia som vi tycker peppar, inspirerar och gör avtryck. Vi tror på de små detaljerna. På berättelsen och bilderna som får hjärtat att bulta lite extra. Vi har skapat en stadig plattform och ett sammanhang för den kvinnliga golfaren där vi bjuder på allt som hör till en aktiv livsstil.

Om oss

Golfen är större än någonsin med fantastiska 522 540 aktiva. Det är mot dem vi syns. Det är också en av Sveriges största idrotter vad gäller antal aktiva kvinnor.

Vi skapar engagerande innehåll som läsarna gillar och vi är stolta över att allt fler läser Lifestylegolf. Under 12 års tid har vi haft förmånen att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken – och roligaste kunder. Vad är receptet, undrar du? Vi älskar att berätta en historia som vi tycker peppar, inspirerar och gör avtryck. Vi tror på de små detaljerna. På berättelsen och bilderna som får hjärtat att bulta lite extra.

Du hittar oss här: Vår målgrupp är tydlig. Vi når aktiva golfande kvinnor där de befinner sig. Tidningen säljs i butik och som prenumeration i hela landet. Självklart finns vi på alla 449 golfklubbar i Sverige där vi ligger väl synligt för alla gäster med ett flertal tidningar. Vi har även ett samarbete med Dormy samt ett flertal hotell och spa med anknytning till golf.

Golfklubbar

Previous
Next