Om oss

Vi är stolta över att allt fler läser Lifestylegolf. Golf är Sveriges näst största sport med hela 505 768 registrerade spelare. För första gången har det bokats över elva miljoner golfronder i Sverige under ett år (januari–oktober 2020).

Vi skapar engagerande innehåll som läsarna gillar. Kanske ser fram emot. Ibland till och med längtar efter. Under 11 års tid har vi haft förmånen att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken – och roligaste kunder. Vad är receptet, undrar du? Vi älskar att berätta en historia som både berör och ger effekt. Att lyfta fram människor som vi tycker peppar, inspirerar och gör avtryck. Vi tror på de små detaljerna. På berättelsen och bilderna som får hjärtat att bulta lite extra.

Du hittar oss här: Vår målgrupp är tydlig. Vi når aktiva golfande kvinnor där de befinner sig. Tidningen säljs i butik och som prenumeration i hela landet. Självklart finns vi på alla 454 golfklubbar i Sverige där vi ligger väl synligt för alla gäster med ett flertal tidningar. Vi har även ett samarbete med Dormy samt ett flertal hotell och spa med anknytning till golf.