Summering

Andra veckan i oktober är här och nu är det definitivt höst. Här kommer en summering av några nyheter och platser som förtjänar att läggas på minnet framåt. Den japanska golfutrustningstillverkaren Mizuno lanserar nu Nexlite Boa 005 som är en vattentät, ultralätt golfsko. Läs mer om den här.
51GM1810-Black_2

lissabon
Är du junior och gillar att spela, träna och tävla i golf? Under sportlovet 2019 arrangeras Junior Camp på fantastiska Troia utanför Lissabon där det erbjuds bra och utmanande golf och goda träningsmöjligheter tillsammans med en PGA-tränare. Läs mer här.

w_edge_jacket_lichen_green_front-510x510
För andra året i rad vinner svenska Cross Sportswear utmärkelsen bästa regnställ och bevisar återigen att man är bäst i klassen att hålla utövare både torra i alla väderförhållanden utan att störa svingrörelsen. Det är Edge-serien som belönas med plagg som är mjuka, tysta, stretchiga och extremt bekväma när man spelar golf. Här hittar ni dem.

Spa products
Vad sägs om att ta ett steg åt sidan och unna sig tid  för att landa i en varm japansk utomhuspool efter en härlig golfrunda? Här fortsätter säsongen ett bra tag till. Naturen och havet är närmsta grannar och varje rum och svit har en egen terrass.

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.