Veckans svep

kaffe
Här är ett kort hopkok av lanseringar och pressutskick som nyligen florerat för dig som vill hålla dig uppdaterad.

Cobra kommer nu ut med modellen F-MAX SuperLite som är utvecklad för golfare som inte har styrkan, rörligheten eller tekniken att svinga sina golfklubbor riktigt snabbt. Väldigt många med andra ord. Genom att markant minska vikten i klubbhuvud, skaft och grepp svingar du lite snabbare vilket innebär att bollen får mer fart och därmed flyger både högre och längre. Läs mer här.

Att spela golf i flera olika länder under en och samma vecka låter nästa omöjligt. Men om man checkar in på ett av de flytande hotell som trafikerar Karibiska havet är det möjligt och väldigt praktiskt. Kika in här för att se program och priser.

Nyfiken på vilka klubbor Tiger Woods hade i bagen när han vann sin 80:e titel på PGA Tour nyligen? Här hittar ni det.

Att vara ute i väder och vind sliter på huden. Verso är ett märke som vi gillar stort på redaktionen och nu lanserar de även en riktigt effektiv ansiktsrengöring samtidigt som hudens fuktbalans bevaras. Läs mer här.

Hotel Skansen blev nyligen inskrivna i Guinness World Records. Kika varför här.

De var många som gillade och frågade mer om vårt modejobb från ALIX The Label SS18 i förra utgåvan. Gå in här om ni vill kika mer.

Detta inlägg är publicerat i Lifestylegolf magazine. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.